Zdaňovanie príjmov z virtuálnych mien: Komparatívna analýza Slovenska, Nemecka a USA - Bachura, Martin, 2000-
Komparatívny rozbor zdaňovania príjmov z virtuálnych mien v troch vybraných krajinách – Slovenskej republike, Nemecku a Spojených štátoch amerických. Identifikovanie rozdielov v právnom postavení virtuálnych mien, spôsobe výpočtu dane z príjmu a celkovom daňovom zaťažení daňovníkov.