Budovanie konkurenčnej výhody spoločnosti Tesla prostredníctvom inovácií - Bocánová, Slávka, 1999-
Cieľom príspevku je preskúmať, ako môžu inovačné stratégie založené na moderných technológiách a digitalizácii pomôcť organizáciám budovať a udržiavať konkurenčnú výhodu v rýchlo sa meniacom podnikateľskom prostredí. Príspevok sa zameriava na prípad spoločnosti Tesla a jej konkurenčné postavenie na trhu elektromobilov.