Top HR priority na rok 2025: ako zvládnuť výzvy budúcnosti - Molnárová, Ladislava
HR oddelenia či inak personálne oddelenia, people & culture oddelenia či rezorty spolupracovníkov sa nachádzajú na križovatke zásadných zmien. Nadchádzajúci rok 2025 tieto zmeny len potvrdí. Podľa výskumu spoločnosti Gartner, ktorý zahŕňal viac než 1 400 HR lídrov, resp. vedúcich pracovníkov ľudských zdrojov z vyše 60 krajín naprieč všetkými hlavnými priemyselnými odvetviami, budú v budúcom roku viaceré oblasti úplne kľúčové. Stanú sa faktormi, ktoré zásadne ovplyvnia nielen pracovnú silu, ale aj schopnosť organizácií uspieť v dynamickom a neustále sa meniacom prostredí – v tzv. VUCA svete.