Potreba IKT špecialistov v MSP ako dôsledok aktu o digitálnych službách v krajinách V4 - Maťašová, Jana, 1999-
Rozvoj informačných a komunikačných technológií (IKT) mení tradičné modely podnikania, otvára nové príležitosti pre firmy a zároveň prináša aj viaceré výzvy spojené s technologickými zmenami, požiadavkami na zručnosti pracovníkov či regulačnými opatreniami. Pre malé a stredné podniky predstavuje online prostredie nielen šancu osloviť širší okruh zákazníkov, ale aj potrebu flexibilne sa prispôsobovať dynamickému digitálnemu trhu.