Perceived Drawbacks of Artificial Intelligence by Primary School Teachers - Dolná, Mária, 1989-
Umelá inteligencia (AI) sa čoraz viac stáva súčasťou vzdelávacích prostredí, od personalizovaných vzdelávacích platforiem až po automatizované nástroje hodnotenia. Hoci tieto technológie sľubujú transformáciu výučby a učenia, ich prijatie vyvoláva aj obavy, najmä medzi pedagógmi na úrovni základných škôl.