Vývoj podnikateľského prostredia MSP a rodinných podnikov v krajinách V4 v kontexte cestovného ruchu - Lacko, Roman, 1988-
Zhodnotenie vývoja podnikateľského prostredia malých a stredných podnikov a rodinných podnikov v krajinách V4 v priebehu času s posúdením možných vzťahov medzi samotnými ukazovateľmi podnikateľského prostredia a výkonnosťou cestovného ruchu.