Predchádzanie nesprávnemu úradnému postupu obcami ako orgánmi verejnej správy - Gallová, Jana
Právne konanie bez zbytočných prieťahov je jedným zo základných predpokladov dôvery občanov vo výkon verejnej správy. Článok upozorňuje na najčastejšiu chybu obcí v správnom konaní a prináša praktický návod, ako jej predísť.