Poplatok za rozvoj od 1. novembra 2025 - Mičudová, Tatiana
Novela zákona o miestnom poplatku za rozvoj prináša vyššie sadzby, nový spôsob výpočtu a zavádza inflačný koeficient, ktorý bude poplatok každoročne upravovať. Tento článok poukazuje na podmienky výberu miestneho poplatku za rozvoj, ale aj na zmeny, ktoré v súvislosti s výberom poplatku priniesla novela zákona o miestnom poplatku za rozvoj s účinnosťou od 1. novembra 2025.