Metáforas de la actividad humana en la terminología económica - Pavliková, Želmíra, 1979-
Vďaka svojej dynamike ekonomický jazyk neustále zavádza nové pojmy a metaforické koncepty. Skúmanie niektorých aspektov používania metafory v ekonomickej terminológii.