Climate Change and Fisheries: Meta-Synthesis of Regional Vulnerabilities and Responses - Rekarti, Endi
Cieľom tejto štúdie je zhodnotiť vplyv zmeny klímy na životaschopnosť rybárskeho priemyslu v Ázii, Oceánii, Afrike a Amerike, s osobitným zameraním na rybársky sektor v Indonézii.