Regional Fintech Report for Türkiye, Romania, and Bulgaria - Öztürkkal, Belma
Táto práca začína úvodom a podrobným prehľadom návrhu FinTech prieskumu spolu s prehľadom súvisiacej literatúry. Následne pokračuje analýzou FinTech trhov v Turecku, Rumunsku a Bulharsku, pričom sa zaoberá FinTech ekosystémami, regulačným prostredím a vládnou podporou, po čom nasledujú závery vyvodené z analýz trhu a výsledkov prieskumu pre každú krajinu. Štúdia tiež poskytuje zhrnutie zistení prieskumu vo všetkých troch krajinách a končí celkovým pohľadom na FinTech prostredie v tomto regióne.