The Role of Household Deposits in the Liability Structure of Slovak Banks - Paracka, Miloslav, 1974-
Skúmanie, ako vklady domácností formovali štruktúru financovania slovenských bánk v rokoch 2004 až 2024 v rámci meniacich sa režimov menovej politiky.