Teaching Business Negotiation Skills in Higher Education: Balancing Ideal Methodology with Practical Constraints - Kapráliková, Ivana, 1974-
Zaoberanie sa dvojitou metodikou výučby obchodných rokovaní v anglickom jazyku v univerzitnom prostredí. Porovnáva sa ideálny model, založený na skúsenostiach s realisticky prispôsobeným prístupom, určeným pre veľké triedy a obmedzený počet vyučovacích hodín. Zistenia ukazujú, že efektívna vyučba rokovaní závisí skôr od pedagogického dizajnu, ako od zdrojov a ponúka škálovateľný rámec pre moderné vysokoškolské vzdelávanie.