Digitálna ekonomika a transformácia podnikových činností - Stričík, Michal, 1969-
Digitálna ekonomika sa stala jedným z najvýznamnejších faktorov formujúcich súčasné podnikové prostredie. Rýchly technologický pokrok, rozšírená dostupnosť internetu a nástup inovatívnych digitálnych riešení zásadne menia spôsob fungovania podnikov, ich obchodné modely aj hodnototvorné procesy.