Využitie indexov centrality grafu pri hodnotení kvality vzdelávania - Coroničová Hurajová, Jana, 1986-
Preskúmanie možnosti využitia indexov centrality grafu pri hodnotení kvality vzdelávania vo vybraných krajinách Európskej únie.