Reklama a podniková prax - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Úspech podnikania závisí okrem dobrého nápadu a kvalitných ľudí aj od dobre nastavených marketingových aktivít podniku. Vhodne zvolená, správne zacielená a efektívne zrealizovaná marketingová komunikácia je v dobe zahltenej informáciami kľúčová. Poukázanie na význam marketingovej komunikácie a predovšetkým reklamy a aktuálne informácie o vývoji výdavkov na internetovú reklamu na Slovensku za posledné roky.