Rodový rozdiel v odmeňovaní na trhu práce v podmienkach SR - Šipikalová, Silvia, 1979-
Rodové rozdiely v odmeňovaní už nie sú také vysoké, ako v minulosti, ale verejný záujem o ne stále pretrváva. V roku 2023 bol rodový rozdiel v odmeňovaní na základe údajov ISCP na Slovensku 16 %.