Spoločensky zodpovedné podnikanie v podmienkach Slovenskej republiky - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Skúmanie vzťahu medzi výdavkami na spoločenskú zodpovednosť firiem a finančnou výkonnosťou spoločností, pôsobiacich na Slovensku. Zisťovanie, či spoločensky zodpovedné aktivity vedú k zlepšeniu ziskovosti v krátkodobom horizonte.