Understanding Hedging: Student Awareness and Recognition in Business Communication - Krajčovičová, Linda, 1987-
Príspevok skúma povedomie študentov o hedžingu (slov, ktorých význam implicitne zahŕňa nejasnosť a ich úlohou je robiť veci nejasnejšími alebo menej nejasnými) a ich schopnosť rozpoznať ho v obchodnej komunikácii. Dáta pre analýzu boli zhromaždené prostredníctvom anonymného online dotazníka, ktorý bol distribuovaný študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave. Na identifikáciu vzorov o znalostiach a používaní hedžingu u študentov je použitá kvantitatívna metóda.