Finančný systém ako súčasť ekonomického systému - Beličková, Kornélia, 1966-
Funkcie financií v kontexte historického vývoja a ich foriem. Všeobecné charakteristiky a základné princípy Metodiky ESA 2010. Finančný systém a VUCA a BANI World.