Financie v poistných vzťahoch - Pastoráková, Erika, 1972-
Čo je poistenie. Ako funguje poistenie? Čo sa dá poistiť alebo znaky poistiteľných rizík. Prečo je potrebné poistenie alebo prínosy poistenia pre spoločnosť a náklady spoločnosti vo vzťahu k poisteniu. Poistné vzťahy ako súčasť finančného systému. Klasifikácia súkromných poistení podľa poistných druhov.