Interdisciplinary Harmonies: A Story-Driven Course on AI and Music to Increase Interest in Computer Science - Marquardt, Kai
Autori predstavujú kurz, v ktorom spájajú technickú náročnosť umelej inteligencie s estetickým lákadlom hudby a zdôrazňujú dôležitosť krásy a umenia v technológiách.