Ako správne napísať a prečítať "revízne správy" vyhradených technických zariadení - Nohavica, Patrik
Stav bezpečnosti vyhradených technických zariadení sa overuje predpísanými prehliadkami a skúškami. O priebehu a výsledku odborných prehliadok a odborných skúšok je povinný revízny technik vytvoriť správu, ktorá musí obsahovať vyhláškou vyžadované údaje. Predstavenie náležitostí týchto správ a upriamenie pozornosti na najčastejšie nedostatky, ktoré sa v praxi pri ich tvorbe vyskytujú.