The Main Drivers of Economic Growth in Landlocked Central Asian Countries: A Focus on the Digital Economy - Kuldasheva, Zebo
Článok skúma hlavné faktory hospodárskeho rastu vo vnútrozemských krajinách Strednej Ázie so zameraním na úlohu digitálnej transformácie. Výskum využíva rozsiahly súbor údajov z rokov 1995 až 2022 a využíva pokročilé ekonometrické techniky.