Voluntary Sustainability Standards for SMEs – the Perspective Systemic Instrument for ESG Transformation in SMEs of Transport Business - Dubcová, Gabriela, 1968-
Článok sa zameriava na najnovšie informácie týkajúce sa ESG (environmentálneho, sociálneho riadenia) v malých a stredných podnikoch (MSP), zmien Omnibus a podmienok pre tieto zmeny. Definícia súčasného stavu ESG v malých a stredných podnikoch a fázy implementácie smernice o podávaní správ o udržateľnosti podnikov (CSRD) pre ostatné dotknuté spoločnosti.