Assessing Student Perceptions of Electromobility Integration into the Production Management Course - Richnák, Patrik, 1988-
Keďže automobilový priemysel prechádza rýchlou transformáciou poháňanou technologickými inováciami a požiadavkami na udržateľnosť, pochopenie toho, ako študenti vnímajú elektromobilitu, je čoraz dôležitejšie. Medzi študentmi druhého ročníka bakalárskeho štúdia (N = 192) sa uskutočnil kvantitatívny prieskum s cieľom posúdiť ich postoje k relevantnosti elektromobility, dôležitosť súvisiacich vedomostí pre budúcich manažérov výroby a ich ochota začleniť elektromobilitu do obsahu kurzov.