Immersive University: Step Beyond the Metaverse and Education - Artiukhov, Artem, 1983-
Štúdia skúma vyvíjajúci sa koncept imerzívnej univerzity s cieľom riešiť rastúcu priepasť medzi technologickým prijatím imerzívnych nástrojov a ich strategickou, pedagogicky podloženou integráciou v rámci inštitúcií vyššieho vzdelávania. Štúdia tiež teoreticky modeluje štruktúru imerzívnej univerzity zahŕňajúcu interdisciplinárnu spoluprácu, zapojenie do reálneho sveta a vzdelávacie inovácie.