Elektronické komunikácie - Trizuliak, Tibor
Zákon č. 452/2021 Z. z. o elektronických komunikáciách ako základný právny rámec pre sektor elektronických komunikácií nadobudol účinnosť 1. februára 2022. Základným cieľom zákona o elektronických komunikáciách bola transpozícia revidovaného regulačného rámca elektronických komunikácií Európskej únie. Zákon o elektronických komunikáciách zároveň obsahuje aj transpozíciu smernice, ktorá bola zrušená a na túto skutočnosť bolo potrebné reagovať aj legislatívnymi zmenami a úpravou zákona o elektronických komunikáciách.