Analysis of Performance of Students of the Selected Economic Faculty - Frívaldský, Marián, 1992-
Článok sa zameriava na analýzu výkonnosti študentov vybranej ekonomickej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave na základe reálnych údajov z obdobia rokov 2010 až 2020. Autor skúma rozdiely v akademických výsledkoch medzi bakalárskym a magisterským (inžinierskym) štúdiom a zisťuje, že študenti dosahovali počas magisterského štúdia lepšie priemerné známky.