Konkurencieschopnosť v digitálnom veku na príklade Apple ako modelu inovačného lídra - Jankaj, Frederik, 1997-
Cieľom tohto príspevku je preskúmať, ako inovačné stratégie spoločnosti Apple prispievajú k budovaniu a udržiavaniu konkurenčnej výhody na globálnom technologickom trhu. Osobitná pozornosť je venovaná prepojeniu medzi inováciami, zákazníckou lojalitou a vnímaním značky Apple ako technologického lídra.