Spolupráca dohľadu orgánov členských štátov (§ 31) - Winkler, Martin, 1975-
Keďže cieľom návrhu ZoSÚ je cezhraničné fungovanie obchodovania s nesplácanými úvermi, je nevyhnutné, aby jednotlivé orgány dohľadu vrátane Národnej banky Slovenska vzájomne spolupracovali v rámci zdieľania informácií a výkonu dohľadu v prípade správcov úverov z iného členského štátu, správcov úverov vykonávajúcich svoju činnosť v inom členskom štáte alebo ak bol úver poskytnutý v inom členskom štáte.