The Challenges of Inclusive Tourism: A Slovak Study on Travelers with Health Disabilities - Pompurová, Kristína
Cieľom štúdie je preskúmať cestovné návyky a preferencie osôb so zdravotným postihnutím a ich špeciálne požiadavky súvisiace s účasťou na cestovnom ruchu.