Nový český sandbox boří bariéry mezi regulacemi a inovacemi ve fintechu - Michalíková, Simona
Česká fintechová scéna sa po rokoch žiadostí dočkala prostredia na pomoc s testovaním a rozvojom nových nápadov, technológií či obchodných modelov. Umožňuje jej to novo zriadený Fintech Regulatory Sandbox, za ktorým stojí štátna Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest. Projekt dáva českým firmám, ale i celej českej ekonomike možnosť posilniť pozície na rýchlo sa vyvíjajúcom trhu.