Nové horizonty: úschova a správa kryptoaktiv - Kouba, Štěpán
Väčšina tradičných finančných inštitúcií pozná pojmy ako investičný účet, cenné papiere, úschova listín a ponúka produkty založené na správe majetku za nemalé poplatky. Ako do tohoto konceptu zapadá úschova a správa kryptoaktív? Prečo je kľúčová pre celú stratégiu kryptoaktív v tradičných finančných inštitúciách?