Re-pricing Risk in the Digital Economy: A Multi-wave Analysis of Technology Sector Volatility during COVID-19 - Pollák, František, 1985-
Hodnotenie, ako pandémia COVID-19 zmenila dynamiku volatility v technologickom sektore kvantifikáciou správania sa rizika a výnosu vlny po vlne pomocou deskriptívnej štatistiky, vrátane štandardnej odchýlky, variačného koeficientu a špicatosti.