Hardering jako obrana proti skrytým slabinám v bankovní infrastruktuře - Kadlecová, Zuzana
Kybernetická bezpečnosť dnes nespočíva len v reakcii na útoky, ale predovšetkým v tom, ako bezpečne sú nadstavené samotné systémy a celá IT infraštruktúra - vrátane správy koncových bodov. Hardering preto predstavuje kľúčový krok v prevencii incidentov, a to hlavne tých spôsobených ľudskou chybou. V dobe regulácií, digitalizácie a hybridnej práce jeho význam ďalej rastie a automatizácia z neho robí jeden z najefektívnejších nástrojov modernej kybernetickej obrany.