Cesta zákazníka automatizovaným obchodom
Bežný nákup v automatizovanom režime z pohľadu zákazníka. Podmienky, ktoré musí nakupujúci spĺňať, aby mohol vôbec vstúpiť do obchodu. Spôsob platby. Spôsob riešenia škody.