Employer branding - aby najlepší šli práve za vami - Lukáč, Michal
Autor sa zameriava na dôležitú súčasť budovania značky, ktorú si málokto uvedomuje a ktorá pritom prináša pre tento strategický nástroj vysokú pridanú hodnotu. 10 predpokladov win-win partnerstva.