Príbeh bryndziarne zo Zvolenskej Slatiny pokračuje
Rodina Molecovcov v roku 1797 v Podpoľaní, vo Zvolenskej Slatine, založila bryndziareň. Dnes je najstaršou fungujúcou bryndziarňou na svete a jej príbeh pokračuje.