Rovnaké odmeňovanie mužov a žien - Hamuľák, Mikuláš
V ostatnom čase patrí k veľmi pertraktovaným témam „rovnosť v odmeňovaní mužov a žien“. Táto téma sa začala spomínať v médiách a stala sa súčasťou viacerých konferencií za účasti vedeckej aj laickej verejnosti. Nie je to nič mimoriadne, lebo spravidla témy, ktoré sa venujú odmeňovaniu, vzbudzujú zvýšený záujem verejnosti.