Kde je strop kúpyschopnosti?
Spotrebitelia sa s konsolidáciou zatiaľ popasovali racionálne. Finančný vankúš sa však povážlivo stenčuje. Analytici varujú pred rizikom straty pracovných miezd a obmedzovaním spotreby na úkor nutrične hodnotného jedla. Kúpyschopnosť môže čoskoro dosiahnuť strop.