Development of Asymmetric Cost Behaviour in Italian Manufacturing SMEs during the Crisis Period - Musil, Ján
Cieľom tohto článku je preskúmať asymetrické správanie nákladov malých a stredných podnikov (MSP) v talianskom výrobnom priemysle v období rokov 2020 – 2023 so zameraním na správanie nákladov počas krízy a v období po kríze. Štúdia skúma, ako ekonomické podmienky pandémie COVID-19 ovplyvnili tradičné teórie správania nákladov v sektore malých a stredných podnikov vo výrobnom priemysle.