Plyn (aj zemný) má budúcnosť! - Klepáč, Ján
Európsky trh s plynom sa začiatkom roku 2025 dostal do zložitej situácie. Ukončil sa tranzit ruského plynu cez Ukrajinu, čo je dôvod, pre ktorý Európska únia prichádza o 5 % dodávok zemného plynu, ktorého ceny vzápätí vystrelili na najvyššiu úroveň za posledný rok.