Príjem z nehnuteľného majetku a výmeny informácií v oblasti daní - Szakács, Andrea
Cieľom príspevku bude komplexnejšie nazrieť na inštitút výmeny informácií v oblasti daní v súvislosti s príjmom z nehnuteľného majetku. Pri tomto druhu príjmu sa uskutočňuje automatická výmena informácií v oblasti daní podľa smernice DAC 1 a DAC 7, ako aj podľa zákona č. 442/2012 Z.z.. Autor sa pokúsi preskúmať efektívnosť tejto výmeny informácií z národného hľadiska.