Vývoj právnej regulácie športu na Slovensku – vzor alebo odstrašujúci príklad pre reguláciu cestovného ruchu? - Gábriš, Tomáš
Kritické vyhodnotenie osudov a peripetií slovenského zákona o športe, resp. právnej regulácie športu na Slovensku, ktorú oprávnene možno považovať aj za výstrahu pred snahami o prílišné verejnoprávne regulovanie oblastí, ktoré majú svoj základ v občianskej spoločnosti a dobrovoľnej činnosti občanov.