Postup personálneho plánovania v ťažobnej firme - Antošová, Mária, 1965-
Článok sa zaoberá nevyhnutnosťou personálneho plánovania v každej organizácii, bez ohľadu na jej objem alebo úlohy a oblasť plánovania. Plánovanie ľudských zdrojov si vyžaduje hodnotné, podrobné a aktuálne informácie, bez ktorých nie je možné formulovať skutočné ciele a predpovedať vývoj ukazovateľov ovplyvňujúcich dosiahnutie týchto cieľov.