Uzávierka účtovníctva v podvojnom účtovníctve za rok 2025 - Uríková, Zuzana
Článok uvádza, aké požiadavky musí spĺňať účtovná závierka, ako správne určiť veľkostnú skupinu účtovnej jednotky, čo všetko patrí medzi prípravné práce pred uzavretím účtovných kníh a vysvetľuje aj samotnú inventarizáciu, vrátane rozdielov, ktoré môže odhaliť. Vysvetľuje proces uzávierky a zostavenie účtovnej závierky.