Príklad na zostavenie účtovnej závierky účtovnej jednotky v PÚ za rok 2025 - Uríková, Zuzana
Príklad znázorňuje účtovné prípady spoločnosti počas účtovného obdobia a zostavenie účtovnej závierky za rok 2025, ktorá účtuje v sústave podvojného účtovníctva. Účtovná jednotka je zatriedená ako mikro účtovná jednotka.