AMLA a nové AML výzvy pro pojišťovnictví - Šancová, Michaela
Úrad pre boj proti praniu špinavých peňazí (AMLA - Anti-Money Laundering and Countering th Financing of Terrorism) má jednoznačný zámer zjednotiť prístup ohľadom dohľadu medzi jednotlivými krajinami. Autorka skúma, že sa tento cieľ dosiahne, alebo naopak, či príde k roztrieštenosti jednotlivých krajín.