Sociálne poistenie - zmeny zákona - Trizuliak, Tibor
Novela zákona č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení v znení neskorších predpisov prináša zmeny týkajúce sa obdobia starostlivosti o dieťa, ktoré je jedným z významných faktorov, ktorý môže mať negatívny vplyv na sumu dôchodku. Počas obdobia starostlivosti o dieťa prirodzene dochádza k prerušeniu alebo obmedzeniu zárobkovej činnosti.